Kindergrime


Welk kind wil er niet eens in de huid kruipen van een echte prinses of een stoere zeerover? Met onze vrolijke kleurtjes en penselen toveren wij je kapoen om tot een bloemenelfje, dinosaurus, tijger, draak,…

Beschikbaarheid - Offerte aanvragen

Glittertattoo


De tijdelijke glittertattoos zijn een uitkomst voor jong en oud. De sticker/sjabloon in combinatie met huidvriendelijke lijm en cosmetische glitters maken van elke glittertattoo een unieke creatie! De glittertattoos blijven 3-7 dagen op de huid zitten.

Beschikbaarheid - Offerte aanvragen

Airbrush tattoo


Mix-and-match tot jij de tattoo van je dromen hebt. Kies uit onze eindeloze lijst van sjablonen de stoere tattoo die jij op je arm, been, buik, … wil hebben en wij plaatsen deze in geen tijd. Deze airbrush tattoo’s zijn een ideale afwisseling als je ook stoere jongens of wat oudere kids op je feest hebt. Wil je een tattoo in kleur of volledig met glitters? Ook dat is perfect mogelijk. Tattoo’s worden met afwasbare inkt gespoten en blijven maximaal 3 dagen staan.

Beschikbaarheid - Offerte aanvragen

Mobiele animatie


Ben je op zoek naar een mobiele act voor uw feest of evenement? Dankzij deze mobiele animatie – goochelact krijgen uw gasten een leuke mini-voorstelling. De act komt naar u toe en dat maakt het zo speciaal! Mobiele acts zijn ideaal voor bedrijfsfeesten, bruiloften, klantendagen, verjaardagen, …

Beschikbaarheid - Offerte aanvragen

Workshop ballonplooien


Heb je altijd al eens zelf een leuke balloncreatie willen maken, dat kan vanaf nu! Wij bieden workshops aan voor zowel jonge kinderen als volwassenen. Dit kan zowel voor kinderfeestjes als grote events. We starten met enkele basistechnieken zodat je nadien je eigen creaties kan maken. 

Beschikbaarheid - Offerte aanvragen

Workshop goochelen


Ben je zelf gepassioneerd door goochelen? Wil je graag op je feestje of event een leuke goochelworkshop om een eigen voorstelling te maken? Dat kan allemaal! De goochelworkshops worden op maat van uw feest of event samengesteld en starten vanaf 8 jaar.

Beschikbaarheid - Offerte aanvragen